joi, 17 decembrie 2009

Un concert de colinde şi o icoană a noilor martiri români

Concertul “Linu-i, Doamne, Dalbe flori în Ţara Colindelor” va avea loc la Sala Rapsodia, joi 17 decembrie de la ora 19:00 și va aduce în faţa publicului corul Psaltic Horevma al Mănăstiriea Turnu – Prahova, și corul Psaltic de maici de la Mănăstirea Diaconeşti – Bacău.Alături de colinde tradiţionale, un moment important îl va constitui prezentarea albumului „Icoana Noilor Martiri ai Pământului Românesc” prin cele două dimensiuni esențiale pentru cultura noastră: unicitatea esteticii iconografice bizantine și paginile de istorie recentă a României de după cel de-al Doilea Război Mondial.

Eu nu locuiesc in Bucuresti , insa am aflat cu bucurie de la Claudiu Tarziu ca evenimentul va fi transmis live pe http://www.rostonline.org/ și va fi prezentat de Dan Puric și Răzvan Codrescu.


Pentru cei din Bucuresti si nu numai , bilete și rezervări la Casa de bilete Sala Rapsodia, str. Lipscani 53.Telefon 021 315 89 80, 0734 540 593Adresa de contact: pr@passe-partoutdp.roWebsite: http://www.passe-partoutdp.ro/


Liliana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare