marți, 5 martie 2013

"Întemeierea unei familii este, în zilele noastre, un act de curaj?"

 
"Cultura mediatica este anti-familie, in primul rand cultura mediatica sustine cultura de consum si evident este un vector indreptat impotriva familiei.
Familia este un prost consumator, pentru ca are in vedere viitorul copiilor, investeste in copii, nu investeste in lucruri de consum..."

Virgiliu Gheorghe, invitat în emisiunea Universul Credinței, biofizicianuldoctor în bioetică al Universităţii Aristotel din Tesalonic și autorul cărților ""Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem sa ne desprindem de televizor", "Știinta si razboiul sfarsitului lumii. Fata nevazuta a televiziunii", "Efectele televiziunii asupra mintii umane" și "Pornografia, maladia secolului XXI".

Dezbaterea, moderată de Corneliu Matache, a plecat de la următoarea întrebare: "Întemeierea unei familii este, în zilele noastre, un act de curaj?"

Universul Credinței, TVR1 și TVR Internațional, 24.02.2013
Producător: Paula Tăbârcă
 
 



2 comentarii:

  1. Felicitari pentru postarile tale pe care eu le apreciez mult! Primeste din partea mea premiul LIEBSTER despre care poti gasi mai multe detalii aici:http://fata-in-fata.blogspot.ro/2013/03/premiul-liebster-rasplata-scrierii-mele.html. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ca te-ai gandit la mine, Angela!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare