vineri, 13 decembrie 2013

Viața are gust...

În perioada 1-3 noiembrie 2013, a avut loc in Belgia, Congresul Nepsis 2013
(Federația Fraternităților Nepsis), cu participarea tuturor ierarhilor Mitropoliei Europei Occidentale și Meridionale și a invitaților Klaus Keneth și diac. Sorin Mihalache de la Facultatea de Teologie Ortodoxă "Dumitru Stăniloae" din Iași.
Congresul a fost organizat și găzduit de filiala Nepsis Belgia cu participarea a peste 150 de tineri din întreaga mitropolie.
Tema din acest an a fost „Cum să trăiești ca tânăr ortodox azi?”
 
 
Congresul a fost deschis vineri seara de către ÎPS Iosif.
Programul de sâmbătă a inclus două conferințe și ateliere pe diferite teme, susținute de ierarhii prezenți și invitați, drumeție, discuții și întâlniri.
Klaus Keneth s-a convertit la Ortodoxie după o întâlnire cu Părintele Sofronie de la Essex și este autorul mai multor cărți printre care "2 milioane de km în căutarea Adevărului".
Diac. Sorin Mihalache de la Facultatea de Teologie Ortodoxă "Dumitru Stăniloae", Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, are o mare experiență în lucrul cu tinerii, coordonează câteva proiecte de educare și dezvoltare a adulților, este interesat de dialogul între știință și religie. Conferintele le puteti audia mai jos.
 
 
Vizionare placuta!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare